Ledarskap

Coaching

HR-Konsultation

Ledarskap

Teamcoaching

Gott ledarskap kan göra under


Det brukar sägas att en dålig chef är ett stort arbetsmiljöproblemet. Så att investera i mer utbildning, coachning och stöd till sina chefer och ledare är väl investerade pengar.

Ta kontakt med mig så skräddarsyr jag den typ av utbildning ni behöver.

Det skulle kunna vara ett mentorskapsprogram, föreläsa om coachande ledarskap för en ledningsgrupp eller en grupp chefer. Jag kan även coacha chefer och ledare på ett bättre sätt eftersom jag själv har djup erfarenhet av just ledarskap (läs mer om detta under fliken Coaching).

Återkom gärna med er förfrågan till mig så återkommer jag med ett förslag hur jag kan hjälpa till. Jag har även ett stort kontaktnät inom området Ledarskap. Så har jag inte möjlighet att själv hjälpa er, så kan jag hjälpa er att hitta någon annan lämplig.

Vad kostar det?

Hör av dig med en beskrivning av ert problem, det ni vill ha hjälp av så återkommer jag med en offert.


Jag en erfaren ledare!

För mig betyder ledarskap att ibland gå bakom och fösa fram mina medarbetare och ibland gå i täten och visa vägen. Under mina år som chef och ledare har jag lärt mig  att leda män i tekniska organisationer, specialister inom områden där jag har ringa egna erfarenheter. Jag har lett ungdomar i gymnasieåldern som rektor och skolledare, jag har lett enbart kvinnor, enbart män och blandade grupper. Slutligen så har jag försökt att ”leda mig själv” vilket ibland har varit den svåraste uppgiften!

Som konsult kan jag dela med mig av min kunskap och erfarenhet främst som coach, föreläsare, utbildare eller mentor. Coachande handledning är en handledningsform som utgår från coaching men handleder där klienten vill bli handledd eller där klienten vill få råd. 

Kroppsspråket kan ibland vara svårt att förstå och det kan ibland användas som en maktfaktor. Mycket intressant finns att läsa på internet här är ett exempel.

Det finns mången god ledarskapslitteratur men "7 goda vanorna" av Stephen R Covey


En av de bättre ledarskapsböckerna jag har läst!

If your action inspire others to dream more, learn more and become more, you are a true leader.


Johan Quincy Adams, USAs 6:e president