Tjänster

Dalalokal ledarutbildning     

Känner Du eller någon av dina chefer/ledare behov av utveckling inom chefs- och ledarskap?

Detta program sträcker sig över tre kvällar och det ges möjlighet att lära grunderna i chefens absolut viktigaste verktyg dvs. coaching och feedback.

Dessutom vill jag passa på att bjuda med min vän och kollega Liselott Forsberg som arbetat med olika typer av förbättringsverktyg som passar både för tillverkande och tjänsteföretag. Som en del av avsnittet coaching vill jag ge ett tillfälle för er att pröva på denna kraftfulla metod för att arbeta med sin egen utveckling genom egen coaching. Jag och en annan kollega Ronnie Carlsson kommer att coacha er var och en utanför själva utbildningstillfällena.

Vi kommer att ge utbildningen online genom verktyget Zoom och vi kommer att ge er två alternativa datum att delta. Du behöver PC alternativt smartphone eller padda med högtalare och gärna bild alternativt en smartphone med programmet Zoom nedladdat.

 

Den 18 mars eller 29 mars klockan 17-21


  • Coaching och Feedback chefen viktigaste verktyg – allmän orientering och inledning.
  • Coaching för chefer! Hur gör man? Hur kan min coaching förbättra mina medarbetare.

Coaching som chef och ledare kan vara lite komplicerat men när man väl har lärt sig detta så är det ett av de viktigaste verktygen för att få medarbetarna att växa. Vi kommer att ge dig exempel och visa dig genom demonstrationer. Senare under kvällen får du prova på själv att coacha.

Detta kursavsnitt innefattar dessutom 3 x 90 minuter enskild coachning av en professionell coach antingen FtF eller via dator/telefon under de kommande månaderna. Detta genomförs på samma sätt som vanlig professionell coaching. Du bestämmer område/ämne. Detta introduceras vid det första avsnittet och du kommer att bli matchad med en coach.


Den 25 eller 31 mars klockan 17-21


  • Feedback hur och när kan jag använda det? Hur ger man positiv feedback så det låter trovärdigt? Hur skall jag ge konstruktiv feedback så att det inte låter som svidande kritik?
  • Vad kan vara bra att veta om förbättringsverktyg, Lean, Six Sigma, 5S samt olika ledningssystem såsom Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö.

Feedbackinstrumentet är oerhört användbart såväl på arbetet som hemma. För att kunna ge konstruktiv feedback så måste du bädda med positiv feedback. Vi går igenom grunderna och övar på detta under kvällen.

Liselott Forsberg orienterar oss i denna snårskog av verktyg för kvalitetsutveckling och reder ut begreppen. Vad kan vara användbart just i din verksamhet. Vad är vad och vad kan det ge mitt företag? Dessutom kommer Liselott att svara på dina frågor.Den 15 eller 22 april klockan 19-21


Två timmar för allmänna HR-frågor eller ytterligare frågor om coaching och feedback.

Ställ frågor i förväg eller på plats om HR, feedback eller coaching. Det kan vara frågor som du vill ha svar på eller annat som du vill fråga Ingela Dunger och Ronnie Carlsson.

Pris 6.000 kronor exkl. moms för hela paketet inklusive föreläsningar och workshop samt egen coaching. Skulle du bli sjuk så kommer beloppet betalas tillbaka minus 10%.

Utbildningstillfället gäller max 30 deltagare

.

 Bindande anmälan senast måndagen den 9 mars till ingela@dunger.nu 

 

Välkommen till några spännande

och utvecklande kvällar!


Ingela Dunger


Dunger C&C – Coaching and Consulting

 

Vi är:

Ingela Dunger, Dunger Coaching & Consulting.


Egenföretagare inriktad främst mot chefscoaching, teamcoaching och HR-frågor. Coachar främst chefer inom näringslivet, statligt och privat sektor. Under våren arbetat tillsammans med Yrkesakademin och IF Metall med att stödja små industriföretag med frågor inom området kompetensförsörjning. Tidigare HR-chef Fors Bruk och chef för kompetensförsörjning Stora Enso Sverige.


Ronnie Carlsson, Your Right Coaching.


Egenföretagare inom coaching och journalistik. Lösningsfokuserad person i grunden som främst coachat idrottare, både individuellt och i lag, för prestation, samt personer i olika roller och samhällsskikt i stressiga situationer. Har bara coachat en handfull chefer, men har egen erfarenhet av flera arbetsledande funktioner samt en gedigen styrelsebakgrund inom fackförening, bostadsrättsförening och idrott på lokal, regional och riksnivå.


Liselotte Forsberg


Har arbetat som Verksamhetsutvecklare inom Stora Enso med bl.a. ledningssystemen Kvalitet, Miljö, Arbetsmiljö, Energi. Liselott har bedrivit projekt med fokus på att implementera 5S inom produktion och administration samt har genomfört projekt i enlighet med SixSigma metodiken. Liselott har även arbetat som konsult inom Viqma System AB med implementering, underhåll och utveckling av ledningssystem hos företag.

QUICK CONTACT

CUSTOMERS SAY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt viverra diam”


Bob, Westside Brox

mail@demolink.org

999-234-876