Tjänster

Detta är ett urval av olika tjänster som du kan få från mig...


Som HR-specialist inom Stora Enso har jag coachat chefer inom ramen av ett utvärderingskoncept av ledaregenskaper. Nu  som diplomerad och på sikt certifierad coach jobbar jag dagligen med coaching. Coachingen hjälper personer att utvecklas  framåt och att förbättra sig självinom identifierade områden Läs mer vad jag kan erbjuda inom detta nya och spännande område.


Jag och min man har tre  jordbruksfastigheter, det  finns många ideér hur vi skall kunna använda dessa vidare i framtiden. Nyhet för i somras var vår bod för  antika och gamla föremål. Boden är belägen i gårdens gamla slaktrum.

Min långa erfarenhet in personalarbete och HR gör  att jag har många strängar på min lyra. Jag kan hjälpa stor och liten organisation med diverse olika HR-tjänster, både på timme och genom lite längre uppdrag. Läs mera under fliken HR-konsultation, här  ser du lite olika förslag och inriktningar.


Området  ledarskap är stort och vidsträkt. Jag har själv under en stor del av mina verksamma år inom industrin verkat både direkt och indirekt som chef och ledare. Jag tycker att  leda andra är spännande, utmanande och utvecklande det har format mig i mycket till den person jag är idag. Läs mer under fliken ledarskap vad du kan få hjälp med.


Coachning  är något som jag själv jobbat med som chef och ledare genom ett cochande ledarskap.QUICK CONTACT

CUSTOMERS SAY

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam tincidunt viverra diam”


Bob, Westside Brox

mail@demolink.org

999-234-876